Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El lloretenc Joan Draper és el guanyador del guardó Sa Gavina 2022


Joan Draper ha estat el flamant guanyador del guardó Sa Gavina, que s’ha donat a conèixer aquest cap de setmana en el transcurs de la Festa de la Cultura Lloretenca. Es tracta del reconeixement més destacat d’aquest esdeveniment, que serveix per distingir una persona o entitat en l’àmbit de les arts i les lletres de Lloret de Mar.

Joan Draper, en el moment del seu discurs (Ajuntament de Lloret)

L’escollit en aquesta ocasió ha estat Joan Draper, que fa mes de 40 anys que dedica els seus esforços a una entitat tan activa com és el Xino Xano, a més de treballar també amb els Amics de la Sardana. Des de sempre, ha estat un ferm defensor de la cultura i les tradicions lloretenques i ha rebut el guardó amb molta sorpresa, alegria i agraïment.

 

“No m’ho esperava de cap manera, he estat en les principals entitats de Lloret, molts anys al Xino Xano i tot això acumulat és maco que t’ho reconeguin”. (Joan Draper)

 

Enguany, la Festa de la Cultura Lloretenca ha recuperat el format habitual, amb públic al Teatre Municipal. L’esdeveniment ha servit també per lliurar els premis de literatura de viatges, dels blogs, el Joan Llaverias de contes infantils i també la categoria de microrelats.

Al llarg de l’acte, l’artista local Oddie ha pintat un mural en directe i el públic ha pogut gaudir de les actuacions de les artistes Marta Romeu ‘Tramma’, Ainhoa Sánchez i Berta Gámez.

 

(Foto: els premiats en la Festa de la Cultura Lloretenca. Font: Ajuntament de Lloret)

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit