Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Lloret Convention Bureau presenta una plataforma per promocionar activitats de ‘teambulding’ a Lloret

La plataforma inclou diferents propostes d'incentiu i 'teambulding' en diferents categories segons els interessos dels organitzadors


El Lloret Convention Bureau ha presentat la plataforma ‘Lloret Experiències’. Aquesta plataforma web té l’objectiu de promocionar i visibilitzar les experiències i activitats de teambuilding que s’ofereixen a Lloret de Mar.

‘Lloret Experiències’ inclou diferents propostes d’incentiu i teambulding en diferents categories segons els interessos dels organitzadors. Així hi ha categories com enogastronomia, cultura i tradició, oci, natura i esport, salut i benestar i sostenibilitat i responsabilitat social corporativa. Cadascuna de les categories incorpora les fitxes de les diferents activitats que inclouen la descripció, algunes fotos, la durada aproximada, el nombre màxim de persones, els idiomes en què es pot realitzar i el contacte de l’empresa. Alguns exemples són unes olimpíades que combinen activitats de teambuilding amb pràctica de rem, un tast de còctels o un escape room.

Des de l’Ajuntament de Lloret assenyalen que el municipi té “un entorn natural i cultural privilegiat i una àmplia oferta d’empreses d’activitats per gaudir-les”. Així, apunten que “aquesta plataforma uneix els dos valors”. Concluen que ‘Lloret Experiències’ serà una eina de treball “pràctica i útil” per a les agències organitzadores d’esdeveniments nacionals i internacionals.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit