Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Lloret Convention Bureau espera que enguany el turisme de reunions recuperi “certa normalitat”


El segon semestre del 2021 va ser el moment de la recuperació del turisme de congressos i les perspectives per aquest 2022 són molt esperançadores. Aquestes son les principals conclusions que ha exposat el Lloret Convention Bureau que, després de dos anys de pandèmia, ha pogut tornar a celebrar la seva trobada anual.

L’assemblea ha servit per exposar la tasca que ha fet l’organisme al llarg d’aquests últims dos anys, que reconeixen que han estat molt complicats. Tot i això, la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, ha assenyalat que mai s’han aturat i que han intensificat les estratègies de màrqueting i comunicació, amb la creació de contingut digital i el suport als seus membres.

 

“Amb els tancaments de fronteres no ha estat possible fer la mateixa tasca, el que s’ha intensificat és la estratègia de màrqueting i comunicació, creant contingut digital i donant suport als nostres membres. Realment, el 2021 ha estat l’any de la recuperació, especialment a partir del segon semestre”. (Montse Belisario)

 

A causa de les restriccions en les reunions de persones, a causa de la pandèmia, fins al juny del 2021 no es van poder fer trobades a Catalunya. Mesos després, entre el setembre i l’octubre, Lloret de Mar va acollir més de 35 esdeveniments i, al llarg de l’any, es van fer unes 80 trobades de diferents tipus.

Al llarg de l’assemblea, tots els representants del Lloret Convention Bureau han valorat de manera molt positiva poder tornar a celebrar la trobada i han vaticinat que el 2022 serà un any molt positiu pel sector del turisme de reunions recuperarà una “certa normalitat”. L’acte, que ha acabat amb una sessió de network, s’ha celebrat aquest dimarts a la tarda a l’hotel L’Azure de Lloret de Mar.

(Font de la imatge: Lloret Convention Bureau)

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit