Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes estrena una nova visita


El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes estrena una nova visita guiada fora de l’horari habitual d’obertura. Amb el nom ‘L’Horabaixa a Marimurtra‘, aquesta visita neix amb la intenció de convertir-se en una “experiència exclusiva” per als seus participants, segons informen des de la Fundació Carl Faust, òrgan gestionador del jardí.

Per aconseguir aquesta “experiència exclusiva” amb la visita es visitaran espais habitualment tancats al públic, com la zona d’hivernacles o dels cactus. A més, les visites també seràn amb un grup reduït de 20 persones i es farà en un horari en què el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes està tancat. Així doncs, ‘L’Horabaixa Marimurtra’ es farà a partir de les 19 h.

A banda de ser una experiència diferent, des de la Fundació Carl Faust expliquen que ‘L’Horabaixa Marimurtra’ també vol ser una activitat de coneixement i descoberta. Així doncs, vol que els visitants coneguin el jardí en un context de tranquil·litat.

La nova visita al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes es farà els dijous de juliol i agost. L’única excepció de l’última setmana de juliol, quan les visites es faran el divendres.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit