test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Jardí Botànic Marimurtra celebra la Setmana de la Ciència

L'objectiu de les activitats és, com diuen, apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, a més de fomentar les vocacions científiques entre els més joves


El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes celebra la Setmana de la Ciència amb diverses activitats. L’objectiu, com assenyalen des del jardí, és apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, a més de fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Les activitats al jardí botànic blanenc arrencaran aquest dijous 16 de novembre amb una jornada tècnica a càrrec de Mariano Sánchez, conservador i cap de la unitat de jardineria i arboricultura del Real Jardín Botànico de Madrid – CSIC. Sánchez també és codirector del Màster d’Arboricultura Urbana de la Universitat Complutense de Madrid. Aquesta jornada comptarà amb una conferència i una part pràctica.

Dissabte 18 de novembre es farà una jornada per reconèixer alguns dels treballs d’investigació, recerca i divulgació que han dut a terme estudiants i voluntaris al Jardí Botànic Marimutra. A més, també hi haurà una conferència sobre biodiversitat a càrrec d’Anna Sansa, cap del departament de divulgació científica al Jardí. També hi intervindrà Pere Alzina, expert ornitòleg i consultor mediambiental i responsable de l’inventari d’ocells del botànic.

L’últim dia d’activitats serà el diumenge 19 de novembre. La cloenda de la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic Marimutra serà la visita guiada ‘La Biodiversitat de Marimurtra’.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit