Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes celebrarà la primera edició del Marimurtríssim el primer diumenge de maig

Se celebrarà el 5 de maig i comptarà amb activitats per apropar la biodiversitat a públics de totes les edats


El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes ha presentat la primera edició del festival familiar botànic Marimurtíssim. Es tracta d’un esdeveniment, organitzat per la Fundació Carl Faust, que comptarà amb activitats per apropar la botànica a tots els públics.

Martimurtríssim se celebrarà el diumenge 5 de maig de 10 h a 18 h. Durant tot el dia, el jardí acollirà activitats com tallers, gimcanes o visites guiades.

Tres blocs d’activitats diferents

Des del Jardí Botànic Marimurtra assenyalen que el programa de la jornada es divideix en tres blocs. D’una banda, el Racó de la biodiversitat, amb tres tallers per millorar la biodiversitat de l’entorn local. En aquest bloc es construirà un hotel d’insectes, unes caixes-niu per i unes menjadores pels ocells.

El següent bloc inclou activitats botàniques. Amb Mònica Dòria, experta en estampació i tints naturals, es faran dues activitats; una de plantes tintorials, i l’altre, d’estampació amb tints naturals. En aquest bloc també hi participaran les Montse Verdaguer i Júlia Navarro, de Kilòmetre0. Juntes faran un taller de cuina saludable pensat per als infants per preparar plats amb fruites i verdures.

El tercer i últim bloc seran les visites guiades que es faran al jardí.

A banda d’aquestes activitats, el Marimurtríssim també tindrà parades amb oferta gastronòmica de proximitat i un market de plantes. Les entrades es poden comprar a través de la web del Jardí Botànic Marimurtra.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit