Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El grup de veïns Estel Groc de Pineda anuncia que continuarà amb les protestes contra la pujada de l’IBI

El grup de veïns també critica l'entrada del regidor del PP al Govern Municipal


El grup de veïns Estel Groc de Pineda de Mar ha anunciat que continuarà amb les protestes contra la pujada de l’IBI al municipi. Després de realitzar un seguit de primeres manifestacions i concentracions, el grup fa una valoració “molt positiva”, tal com ha transmès en un comunicat publicat aquest dilluns, i anuncia que continuaran.

En el comunicat, els d’Estel Groc assenyalen que Pineda és el municipi amb l’atur més alt de la comarca del Maresme i amb la renda per càpita més baixa. Així i tot, com apunten, és el que ha fet una pujada més forta de l’IBI en tot Catalunya. Això, com diuen, “ha generat un fort malestar i un gran descontentament entre la població”.

D’altra banda, també critiquen l’entrada del regidor del PP al Govern Municipal. Així, el grup denuncia que se’ls ha “imposat” el sou d’aquest nou regidor, que situen en 41.000 € anuals, per davant de la bossa de bonificacions de l’IBI, que, com diuen no arriba als 30.000 € per a tota la població vulnerable.

En aquest sentit, assenyalen que la incorporació del nou regidor i les despeses en les privatitzacions d’espais municipals “representen una fuita molt important de diners públics”.

Així, el grup ha anunciat que continuarà amb les protestes. En concret hi haurà una concentració l’últim dilluns de cada mes, coincidint amb el dia del Ple, en la Plaça Catalunya davant de l’Ajuntament, a 16:30 h, amb pujada a la Sala de Plens. També es farà una reunió mensual, de cada primer divendres de mes, a les 20 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit