Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El govern municipal de Lloret es reestructura després de la sortida de Junts


El govern municipal de Lloret de Mar ha exposat la seva reestructuració després de la sortida del grup de Junts. Les regidories que ostentaven els càrrecs sortints s’han repartit entre els set regidors del PSC i el regidor de Lloret En Comú Podem.

L’alcalde, Adrià Lamelas, assumeix des d’ara l’àrea de Seguretat Ciutadana, fins ara era del regidor de Junts Jordi Martínez. Com a primera tinent d’alcalde hi haurà Isabel Bernal, que també estarà al capdavant de les àrees de Cultura, Festes, Patrimoni Cultural, Biblioteca, Esports i Salut Pública.

La segona tinent d’alcalde, Míriam Rodríguez, tindrà les àrees de Comunicació, Planejament i gestió urbanística, Igualtat, Recursos Humans i Serveis Jurídics. El tercer tinent d’alcalde, Carlos Costa, serà al capdavant de Serveis Econòmics i Educació.

Frederic Guich, quart tinent d’alcalde, ha assumit Turisme Foment de l’Ocupació, Habitatge d’Ús Turístic, Oficina d’Atenció Integral al Contribuent i Pla Operatiu de Turisme. Aquesta darrera àrea la comparteix amb la cinquena tinent d’alcalde, Cristina Aymerich. Aymerich també tindrà al davant les regidories de Promoció Econòmica, Comerç, Bars i restaurants, Mercats, Oci Nocturn, Medi Ambient i Platges.

El regidor Alejandro Pérez tindrà les àrees de Benestar i Família, Oficina de l’Habitatge, Informàtica, Gent Gran i Joventut. I, finalment, el regidor Joan Antoni Escalona, assumeix Mobilitat, Estacionament, Taxis i Transport Públic, Obra pública i Brigada municipal.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit