Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El govern de Santa Coloma lamenta la sortida dels Independents i els acusa de “manca d’implicació”

Junts sosté que han trencat el pacte "a la primera de canvi" i nega les acusacions d'actituds autoritàries


El govern de Santa Coloma de Farners, en mans de Junts, ha lamentat la sortida del grup dels Independents del govern municipal. Aquesta és la resposta al comunicat emès dimecres pels quatre regidors d’Independents per Santa Coloma en què acusava de “tarannà autoritari” al partit de l’alcaldessa Carme Salamaña.

Al comunicat de resposta, Junts lamenta la sortida de l’antic exsoci de govern, però també l’acusa de “manca d’implicació”. “Ens acusen de deslleialtat i autoritarisme, quan tot el que hem constatat és la manca d’implicació del seu grup”, recull el text.

Junts critica que Independents justifiqui la sortida per “incomoditat” amb el pressupost. Segons la formació, han estat “treballant en paral·lel sense fer plantejaments proactius per a la millora de la ciutat”. També sostenen que hi ha hagut “manca d’assistència i comunicació a les reunions de l’equip” per part dels regidors d’Independents.

Ara bé, l’equip del govern colomenc apunta que vol “iniciar una nova etapa” al capdavant del govern de Santa Coloma de Farners i dona la mà a “treballar en comú” i buscar l’entesa “sempre que sigui possible” per tirar endavant els projectes importants per a la població.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit