Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El festival Psychobilly Meeting deixa Pineda per celebrar-se a Santa Susanna

El festival tindrà lloc del 2 al 9 de juliol a la platja de les Dunes de Santa Susanna i celebrarà el 30è aniversari


El festival de música Psychobilly Meeting canvia de seu. Fins ara, aquest esdeveniment de referència de l’estil fusió de rockabilly i punk s’havia celebrat a Pineda de Mar. Enguany, però, passarà a celebrar-se a Santa Susanna coincidint amb el 30è aniversari.

Amb el canvi de població, el festival també retorna a la platja. Com expliquen des de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment Just For Fun Productions, el canvi de seu és per la possibilitat de fer-ho a la platja. Anteriorment, el festival ja s’havia celebrat a la platja dels Pins de Pineda, ara bé, aquesta platja depèn de Costes del Departament de Territori, que “ha deixat de donar permisos”. De fet, el festival Arts d’Estiu de Pineda tampoc es va poder celebrar aquest perquè la Generalitat no va autoritzar la celebració de l’esdeveniment. Així ho explica Raquel Navarro, administradora de Just For Fun Productions.

“La raó principal és que nosaltres buscàvem una ubicació que fos a la platja i a Pineda no hi havia opció. Antigament, sí que s’havia fet a la platja, però la platja dels Pins de Pineda depèn de Costes, llavors, com que hi ha hagut problemes amb veïns s’han deixat de donar permisos. D’aquí que ens hem traslladat a Santa Susanna”. 

Del 2 al 9 de juliol, la platja de les Dunes de Santa Susanna acollirà la 30a edició del Psychobilly Meeting. Per celebrar aquests 30 anys, que en serien 32 si no s’hagués aturat per la pandèmia, des de l’organització expliquen que volen que sigui una edició “especial”. Així, tot i que encara estan acabant de tancar tota la programació, assenyalen que hi haurà “sorpreses”. Les entrades ja estan a la venda i en les pròximes setmanes es començaran a presentar els primers grups que actuaran a la 30a edició del Psychobilly Meeting a Santa Susanna.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit