Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El festival Marimurtríssim fa ‘sold out’ en la seva primera edició

Marimurtríssim s'inclou dins del marc de celebració del centenari de la creació del jardí botànic


El festival familiar botànic Marimurtríssim ha esgotat totes les entrades en la seva primera edició. L’esdeveniment del Jardí Botànic Marimutra de Blanes, que s’ha celebrat aquest diumenge, ja va penjar el cartell de ‘sold out‘ dos dies abans de la seva celebració. Durant tot el diumenge s’han celebrat activitats per apropar la ciència i la botànica a tots els públics.

Els i les assistents han participat en tallers centrats a millorar la biodiversitat de l’entorn local. Així doncs, han construït hotels d’insectes, caixes niu per a ocells o menjadores d’aus. També hi ha hagut tallers sobre les plantes tintorials, sobre l’estampació amb tints naturals i sobre cuina saludable amb productes de Km0.

D’altra banda, durant el Marimurtríssim també s’han fet visites guiades al jardí botànic i una gimcana per descobrir-lo de manera autònoma. A més, el festival també ha comptat amb parades de viveristes, de la Fundació Oncolliga, de la Fundació Aspronis i d’una oferta gastronòmica de proximitat.

Des de la Fundació Carl Faust, organitzadora i gestora de Marimurtra, exposen que la resposta del públic “ha estat fantàstica”. Marimurtríssim s’inclou dins del marc de celebració del centenari de la creació del jardí, en mans de Carl Faust.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit