Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El documental lloretenc ‘L’últim viatge’ s’estrena aquest dissabte al Teatre de Lloret

Al reportatge hi han treballat els lloretencs Òscar Rodbag, Pere Cabañas i el veterinari Robert Melero


El documental L’últim viatge s’estrenarà aquest dissabte al Teatre de Lloret de MarL’últim viatge mostra com és el viatge d’un animal salvatge que s’ha de traslladar d’un indret a un altre. El reportatge fotogràfic l’ha impulsat el lloretenc Òscar Rodbag en col·laboració dels també lloretencs Pere Cabañas i el veterinari Robert Melero.

L’últim viatge neix d’un encàrrec que un zoo andorrà li va fer a Melero. El tancament del zoològic va obligar a traslladar els animals així van demanar al veterinari lloretenc que se’n fes càrrec perquè té experiència en aquest tipus de trasllats. El fotògraf de Lloret Òscar Rodbag va proposar de fotografiar el procés.

Rodbag va presentar el reportatge a l’última edició del Festival Montphoto 2023. Amb la col·laboració del també lloretenc Pere Cabañas, la història també s’ha il·lustrat amb un curtmetratge documental.

L’últim viatge es projectarà aquest dissabte 16 de març al Teatre de Lloret a les 20 h. Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb els protagonistes del documental.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit