Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El crim de Susqueda, sense resoldre 5 anys després


Cinc anys després el crim de Susqueda continua sense resoldre. L’assassinat dels joves del Maresme Marc i Paula, els cossos del quals van ser trobats al pantà de Susqueda el 26 de setembre de 2017, va commocionar la societat. Els dos joves van desaparèixer un mes abans, el 24 d’agost, quan van sortir a fer una excursió en caiac.

En tot aquest temps falta encara per esclarir l’escenari real del crim, l’arma o armes que van fer servir els assassins i el mòbil del crim. En aquests cinc anys hi ha hagut un detingut que va entrar a presó, Jordi Magentí, però que finalment va ser posat en llibertat, en no poder relacionar-se de manera clara amb les dues morts. De forma paral·lela van apareixent testimonis que van aportant més dades. L’últim el d’un ciclista d’Osona que ha declarat que el mateix dia que es van trobar els cossos va veure el caiac mig desinflat a l’aigua i després, a la zona de la pedrera, un cotxe amb dos ocupants a dins que discutien.

El diari El Punt Avui també apunta a un altre testimoni, un home que estava allotjat a la casa de turisme rural Mas Els Terrats, i que el 26 d’agost del 2017 va veure tres homes que corrent per la carretera que baixa del pantà i va cap a la Cellera. L’home assegura, però, que el seu testimoni, no va interessar gaire als investigadors. Per altra banda, Bartomeu Soler, el principal sospitós des del principi, va aparèixer mort el 10 de desembre del 2019.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit