Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consell de la Selva aprova un pressupost de gairebé 55 milions amb un marcat caràcter social


El Consell Comarcal de la Selva ha aprovat un pressupost de 54,9 milions d’euros per aquest 2023. Aquesta xifra representa més de 4 milions d’euros respecte l’any passat, el que suposa un increment del 7,97%. Els comptes comarcals no inclouen les dotacions pressupostàries de l’empresa pública de neteja Nora ni del Patronat del Castell de Montsoriu. Entre tot plegat, el Consell de la Selva gestionarà enguany més de 72 milions d’euros.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat quan els comptes comarcals d’enguany tenen un marcat caràcter social. En aquest sentit s’incrementen les partides destinades a atenció a les dones, al suport a les famílies amb el programa “Temps de cures” i les quëstions en matèria d’acollida.

“Aquests pressupostos tenen una part social molt més elevada. Hi han 800.000 euros més en ajuts de menjador, reforcem tots els serveis socials de la comarca i donem cobertura a totes les necessitats que hi ha a la comarca. Era una petició molt desitjada pel Consell Comarcal que fèiem sempre a la Generalitat i finalment ens han pogut dotar de més diners i els pressupostos són aquests”.

El pressupost es va aprovar el passat dimarts amb els vots a favor de l’equip de govern format per Junts, Independents i PSC. Els Comuns i la CUP es van abstenir i ERC va votar en contra. C’s no va assistir al plenari.

Foto: CC Selva

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit