Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consell Comarcal del Maresme destina gairebé 55 MEUR al pressupost del 2023


El Consell Comarcal del Maresme aprova el pressupost del 2023 i l’augmenta un 5,3%. En total hi destina 54.925.677,01 euros i això fa que sigui la xifra més elevada de la història del Consell Comarcal del Maresme.

El pressupost inclou algunes propostes com la reedició de la convocatòria d’ajuts a persones autònomes que han iniciat un negoci, inversions en energies renovables, reforç de personal per gestionar la Renda Mínima Garantida o recursos per accions dins la Setmana de la Mobilitat. També planteja estudiar l’eficiència de les policies locals, implementar un servei mancomunat de salvament i Socorrisme a les platges, posar en marxa l’expedient electrònic al Consell Comarcal, millorar les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Maresme o tenir en compte una partida econòmica per a projectes supramunicipals.

Endeutament de l’1,44% per finals d’any

El Consell Comarcal del Maresme preveu al pressupost de l’any vinent un endeutament de l’1,44% per a finals de 2023 a causa dels préstecs que sol·licitarà per dur a terme les obres de rehabilitació perquè l’edifici que alberga les oficines comarcals sigui sostenible i per a l’adquisició de nous espais per donar resposta a les necessitats dels serveis que estan en fase de creixement.

Els comptes s’han debatut en el Ple celebrat aquest dimarts i han comptat amb els vots favorables de l’equip de govern (ERC i JxCat), els vots contraris del PSC i les abstencions dels grups comarcals CUP, ECG i Ciutadans i del conseller no adscrit Francesc Guillem.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit