Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consell Comarcal del Maresme comença a treballar per consensuar l’estratègia del litoral de la comarca

Les primeres trobades han sigut amb els batlles Àlex Neira, de Sant Andreu de Llavaneres, i Javier Sandoval, de Sant Vicenç de Montalt


El Consell Comarcal del Maresme ha començat la ronda de reunions amb les alcaldies per consensuar l’estratègia del litoral de la comarca. Les primeres trobades han sigut amb els batlles Àlex Neira, de Sant Andreu de Llavaneres, i Javier Sandoval, de Sant Vicenç de Montalt. Els dos alcaldes es van reunir divendres amb el vicepresident del Consell Comarcal del Maresme i responsable de litoral, Rafa Navarro.

El mes de maig, l’ens comarcal va reunir el Consell d’Alcaldes per fer una crida a la unitat d’acció per la preservació del litoral maresmenc. Divendres, van començar les reunions amb les alcaldies. L’objectiu d’aquestes trobades, segons el Consell, és revisar l’Estratègia d’Actuació al Maresme definida pels antics ministeris de Foment i d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del govern central el 2014. Així, a més, afegir-hi les peticions específiques, particularitats o nous sistemes de protecció de litoral que cada ajuntament pugui aportar com a alternativa a l’Estratègia de 2014.

El Consell Comarcal del Maresme explica que des de la Demarcació de costes de l’Estat a Catalunya ja els ha expressat “la voluntat d’estudiar qualsevol proposta alternativa a l’Estratègia del 2014 presentada pels ajuntaments, amb la intenció d’actualitzar-la”. Així, l’ens comarcal treballarà per recuperar el front comú, que ja va existir la dècada del 2010, i que va donar com a resultat una Estratègia d’Actuació. Aquesta, però, només s’ha acabat concretant a Premià de Mar.

Durant els pròxims mesos, doncs, el Consell Comarcal espera recollir les propostes de tots els ajuntaments del Maresme i confeccionar una nova versió de l’Estratègia. Finalment, esperen lliurar-la a Costes com a actualització formal i consensuada.

Podeu recuperar una entrevista del programa matí360 de Ràdio Marina al president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, parlant sobre aquest tema. La podeu trobar en aquest enllaç.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit