Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consell Comarcal de la Selva contractat 8 joves de la comarca menors de 30 anys en situació d’atur

La contractació s’emmarca dins del programa Primera Experiència Professional en l’Administració Pública per facilitar la inserció laboral de les persones que han acabat una formació i sovint necessiten acreditar una experiència professional per poder accedir al mercat laboral


El Consell Comarcal del Selva ha contractat a 10 joves, tots menors de 30 anys en situació d’atur. Vuit són de la comarca. Aquests joves, amb formacions postobligatòries, treballaran durant 12 mesos en diferents departaments de l’ens comarcal. L’objectiu d’aquesta iniciativa és adquirir experiència en el seu àmbit formatiu i facilitar la seva futura ocupabilitat.

La contractació d’aquesta desena de joves s’emmarca dins del programa Primera Experiència Professional en l’Administració Pública. De fet, aquest projecte s’inclou dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquest pla és finançat per la Unió Europa, Next Generation EU i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Amb aquest programa, l’ens vol contribuir a facilitar la inserció laboral de les persones que han acabat una formació i sovint necessiten acreditar una experiència professional per poder accedir al mercat laboral.

Per formar part d’aquest programa, els deu joves seleccionats han superat diferents fases de selecció. Tenint en compte la formació de cadascú, s’han repartit en diferents departaments del Consell. Així, tres han sigut contractats com a administratius vinculats a Educació, Habitatge i Intervenció; dos, com a tècnics de medi ambient, de promoció del territori; un, com a tècnic de gestió tributària; un, com a tècnic auxiliar d’informàtica; una, com a tècnica d’ocupació i dues, com a tècniques d’administració general vinculades a Secretaria i a Recursos Humans.

La desena de joves, quatre dones i sis homes, han signat el contracte aquest dimarts. Vuit d’ells són de la comarca de la Selva i, dos, de Girona.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit