Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El col·lectiu Cultural Ràdio Platja d’Aro guanya el premi Carles Rahola en la categoria de millor treball en ràdio


El Col·lectiu Cultural Ràdio Platja d’Aro ha estat el guanyador del premi Carles Rahola a millor treball en ràdio per ‘Desperts’, un “molt bon retrat de la pandèmia”. El premi al millor treball en televisió, el guardó ha estat per a Joan Roura per ‘Llibreria Geli, epíleg’, programa sobre el tancament de l’establiment emès a Televisió de Girona. El millor treball en premsa se l’ha endut Carme Vinyolas, autora del treball ‘Puteros, aquells homes tan normals’, publicat a ‘La República’. Pau de la Calle Argelès, de la seva banda, ha aconseguit el guardó a millor fotografia de premsa per ‘Les cures de la Patri’, foto no publicada duta a terme al santuari d’animals Gaia, a Camprodon.

Pel que fa a la millor iniciativa de comunicació institucional, el guanyador ha estat Tino Soriano per ‘Quaranta aniversari de l’escola Palau de Girona’, del Centre d’Educació Especial Palau, proposta que “té el valor afegit de visualitzar el col·lectiu de les persones amb trastorn neuromotor”.

En la categoria de millor informació digital, el jurat ha atorgat el premi ‘ex aequo’ a Albert Isern, Àlex Luna, Andrea López, Arnau Madrià, Jordi Mariscot i Sergi Garcia, per ‘Canvi de joc’, per la “innovació en els nous formats a l’hora de comunicar”, i a Gemma Alegrí, Laia Coronado i Maria Vidal, per ‘Som Rambla – Especial Fires i Festes 2022’, per l’adaptació de continguts en funció de cada plataforma.

El premi al millor projecte de comunicació periodística ha quedat desert en no presentar-se cap proposta.

Pel que fa a la Beca dels Premis Carles Rahola, convocada per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració del Col·legi i la Diputació, i dotada amb 3.000 euros, el guanyador ha estat Santiago Tejedor Calvo, per ‘La intel·ligència artificial al periodisme de Girona. 20 mirades d’experts sobre els riscos, les oportunitats i els desafiaments de la comunicació robotitzada a les comarques gironines’.

La gala de lliurament dels XIV Premis Carles Rahola de Comunicació Local s’ha celebrat aquest dimarts a la nit a l’Auditori de Girona. Els Premis Carles Rahola de Comunicació Local estan organitzats conjuntament per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Enguany s’hi han presentat més d’un centenar de treballs.

Foto: Miquel Millan/Diputació de Girona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit