Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El Centre no és només un espai de treball, sinó que és una comunitat emprenedora amb un ecosistema on l’emprenedor pot trobar el que necessita”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Martí Juanola, director del Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. Amb ell hem parlat sobre la 10a Trobada d’emprenedors i empreses de la Selva que se celebra avui dijous.

Aquest dijous s’ha celebrat la 10a Trobada d’empreses i emprenedors de la Selva. Enguany, com ha explicat Juanola, aquesta trobada té un “valor especial”. “Hi seran persones i emprenedors que han anat venint durant totes les trobades. Volem tornar-los a trobar i que siguin ells els protagonistes”, explica el director del Centre. “Centrarem la trobada en l’emprenedor que ens ha sigut fidel durant tots aquests anys”, afirma.

Aquesta trobada, com explica Juanola, s’ha plantejat com una taula de tots. “Volem que tothom tingui veu i que pugui opinar i parlar dels seus projectes i negocis, compartir experiències, siguin positives o no”, explica.

Segons el seu director al Centre l’emperador hi pot trobar “un ecosistema amb tot allò que necessita pel desenvolupament i la consolidació”. “No és només un espai on vens a treballar, és una comunitat emprenedora”, afirma.

Juanola ha estat al capdavant del Centre des del principi fa balanç i explica que “en aquest temps hem captat la capacitat emprenedora que hi ha a la Selva”. “Hem fet molt treball de camp per connectar amb aquest perfil de persones i és molt important aquest treball per trobar el talent. Normalment, no trobes aquest equip de camp que hi ha al Centre i, jo, és el que més valoro”, explica. De fet, segons Juanola, la comunitat d’emprenedors que ha aglutinat el Centre engloba un total de 2.000 emprenedors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit