Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Centre Innova de Pineda acull la segona Fira Treballa

Aquest any la cita estarà centrada en l'oferta d'empreses del sector turístic i restauració


El Centre Innova de Pineda de Mar acollirà la segona Fira Treballa aquest pròxim 28 de febrer. Des de l’ajuntament pinetenc assenyalen que, després de l’èxit de la primera edició, enguany es repetirà la mateixa proposta. Enguany, però, la cita es dedicarà en l’oferta d’empreses del sector turístic i restauració.

Per aquesta segona edició l’objectiu és repetir la xifra de 200 llocs de treball oferts durant la primera edició. Tot i això, des del consistori apunten que aquest segon any hi ha més especificitat en ser una jornada centrada en el sector turístic i de la restauració.

Segons l’Ajuntament de Pineda, ja hi ha més d’una desena d’empreses inscrites. Entre aquestes destaquen cinc cadenes hoteleres que ofereixen una varietat de llocs de treball en diferents localitats. A més, també apunten que hi ha inscrites empreses de treball temporal. Les persones aspirants a ocupar les places ofertes també es poden inscriure a través del seu formulari particular, així com contactant directament amb el Centre Innova.

La segona Fira Treball es farà el dimecres 28 de febrer de 10 h a 14.30 h.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit