Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma celebra la 10a Trobada emprenedors i empreses de la Selva

Els protagonistes de la trobada seran, precisament, els emprenedors i emprenedores que han passat per aquest espai al llarg dels darrers anys


El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners acull aquest dijous la 10a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Selva. Enguany, els protagonistes de la trobada seran, precisament, els emprenedors i emprenedores que han passat per aquest espai al llarg dels darrers anys. Durant tot el matí de dijous es preveuen xerrades, col·loquis i una sessió de networking.

En una entrevista a Ràdio Marina, Martí Juanola, director del Centre-Eix de Negoci, ha destacat que enguany, en motiu de celebrar la desena trobada, estarà centrada als emprenedors que “han sigut fidels”.

“Al ser la desena volem donar-li un valor especial i on les persones i emprenedors que han vingut a totes les trobades es tornin a ajuntar i siguin ells els protagonistes. En aquest cas, donarem molt de protagonisme a l’emprenedor que ens ha sigut fidel. Amb aquesta desena trobada ve una mica un servei ben fet que fidelitza perquè hi ha gent molt ambaixadora del nostre espai”.

La 10a Trobada emprenedors i empreses de la Selva arrencarà a les 11 h d’aquest dijous.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit