Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El CEAB obre les portes per la Setmana de la Ciència

Al matí, les visites estan reservades als centres de secundària de la zona i, a la tarda, les portes s'obriran al públic general


El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) celebrarà unes jornades de portes obertes gratuïtes amb motiu de la Setmana de la Ciència. Així, del 15 al 17 de novembre el personal del centre explicarà la recerca que s’hi fa i com es duu a terme. Des del CEAB apunten que l’objectiu de les portes obertes és apropar la ciència a la ciutadania.

Els matins dels tres dies estan reservats als centres educatius de secundària de la zona. Per l’alumnat, el CEAB ha organitzat en sis rutes temàtiques. L’objectiu és que els i les estudiants descobreixin el procés de recerca del centre i, també, pugui participar en determinades fases.

Pel que fa a les tardes dels dies 16 i 17 de novembre les portes estaran obertes al públic general. A més, a banda de les visites també s’han programat dues activitats. D’una banda, el dijous 16, a les 18 h, hi haurà el breakout “Desxifrant l’oceà” en què els participants s’hauran de posar en el rol d’investigadors per anar resolent les pistes. Pel que fa a divendres 17 de novembre, també a les 18 h, ha organitzat un taller per conèixer la diversitat de vida que hi ha al mar. 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit