Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El CD Blanes presenta ‘Invencibles’: el primer equip de futbol inclusiu de la ciutat


El Club Deportiu Blanes ha posat en marxa la creació del primer equip de futbol inclusiu del municipi. L’objectiu, segons el club, és oferir tant l’oportunitat com les eines necessàries perquè infants i joves amb diversitat funcional també puguin practicar aquest esport.

Sandra Surís i Daniel Comino lideren el projecte de formar els equips d”Invencibles’. El CD Blanes remarca que la fita a aconseguir és que infants, joves i adults puguin gaudir del futbol amb professionalitat i equitat. L’entitat esportiva també apunta que ‘Invencibles’ vol que els i les joves puguin gaudir del futbol com a mitjà per a treballar i potenciar les seves habilitats, descobrir els beneficis que proporciona l’esport des de l’educació i els valors.

Dos equips d”Invencibles’ dividits per edats i entrenaments per potenciar hàbits saludables

El projecte ‘Invencibles’ es dividirà en dues franges d’edat diferents. D’una banda, hi haurà un equip per a infants i joves de 6 a 16 anys i, per l’altra, un equip d’adults de més de 17 anys.

Els entrenaments d”Invencibles’ està previst que comencin el pròxim 1 d’octubre al camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes. Des del CD Blanes expliquen que la idea és adaptar els entrenaments a les necessitats individuals i grupals dels participants. Això, segons detallen, contribuirà a potenciar hàbits saludables a través de la pràctica esportiva. Les sessions d’entrenament es faran amb caràcter regular els dimecres de 18:45 h a 19:45 h l’equip de joves de 6 a 16 anys, i de 19:45 h a 20:45 h ho farà l’equip dels adults de més de 17 anys.

Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb el CD Blanes a través del correu electrònic invenciblesfutbolinclusiu@gmail.com o bé a través del 636 908 262. El CD Blanes també ha afirmat que està previst presentar la iniciativa als diferents centres escolars del municipi per “apropar-la a tothom i que hi hagi l’oportunitat de participar-hi”.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit