Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El castell de Montsoriu supera el número de visitants d’abans de la pandèmia


El castell de Montsoriu, a cavall entre els municipis d’Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu, ha fregat els 20.000 visitants durant el 2022. Aquesta xifra suposa un 20% més de la gent que hi anava abans de la pandèmia. Es tracta de la millor xifra que Montsoriu ha registrat des de la seva obertura al públic el 2011.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, assegura que el fet de participar en el programa ‘Batalla Monumental’ de TV3 i les diferents campanyes de comunicació que s’han fet al territori han impulsat les visites. Ara el Consell Comarcal de la Selva, que és el propietari del castell, treballa en nous formats de visites guiades i teatralitzades.

El president del patronat assegura que l’objectiu és “arribar a més públic” per donar a conèixer la casa del que va ser “una de les nissagues més importants de la Catalunya medieval”. A partir de la primavera, el consell preveu engegar una nova campanya comunicativa enfocada al públic de proximitat de la Selva, Osona, Maresme, Gironès, el Vallès Oriental i l’Occidental.

Actualment, el castell es pot visitar de dijous a diumenge en format de visita lliure amb audioguia o visita guiada amb una durada d’uns 90 minuts. A més, des de fa mig any la visita del castell es pot complementar amb l’espai Cabrera al Museu Etnològic del Montseny, que es va inaugurar el setembre passat a Arbúcies.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit