Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Castell de Montsoriu s’afegeix a la Marató de TV3


El Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu destinaran els beneficis de les entrades del diumenge 18 de desembre a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties cardiovasculars. Segons expliquen des del Patronat s’espera que el nombre de visitants sigui alt si les condicions meteorològiques són bones.

Enguany, la 31a edició de La Marató està dedicada als problemes cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Segons dades de l’Organització Mundial de la Salut, van causar prop de 18 milions de morts el 2019, que representen el 32% del total de defuncions mundials.

Uns 700 visitants durant el Pont de la Puríssima

El Castell de Montsoriu ha rebut la visita d’unes 700 persones durant el Pont de la setmana passada. Els dies de més afluència de visitants han estat el dimarts dia 6 de desembre i el dijous dia 8 desembre. Tot i que la procedència dels visitants ha estat de tot el territori català, les últimes dades destaquen l’increment de visitants de la comarca de la Selva, especialment de la Selva Marítima i més concretament de Blanes i Lloret de Mar. El castell també ha rebut la visita de persones de la resta de la comarca del Maresme i també Osona i el Vallès Occidental.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit