Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Castell de Montsoriu rebrà al visitant 150.000 aquest dissabte


El castell de Montsoriu rebrà el visitant 150.000 el pròxim dissabte, dia 4 de novembre, segons el càlcul previst de visitants diaris durant la tardor. Per aquest motiu, el Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu han organitzat un acte de celebració que començarà a les 10 del matí.

L’acte estarà presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals; i el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Albert Sanz. A més, l’actor Quim Masferrer, veí de Sant Feliu de Buixalleu, també serà a Montsoriu per apadrinar aquest acte. Des del Consell Comarcal de la Selva esperen que l’acte congregui més d’una cinquantena de persones vinculades en aquest castell gòtic.

L’acte central de la celebració, prevista per a les 12 del migdia, consistirà en l’entrega d’un diploma acreditatiu al visitant 150.000. A més, també es farà una foto de rècord d’aquesta efemèride amb el visitant 150.000, l’actor Quim Masferrer, el president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals, i el president del Patronat del Castell, Albert Sanz. La celebració clourà amb una copa de cava entre tots els assistents.

Programa especial de Ràdio Marina

L’equip de Ràdio Marina també serà al Castell de Montsoriu aquest dissabte 4 de novembre per emetre un programa especial en directe. Durant tres hores, de 10 a 13 del matí, explicarem insitu l’acte de celebració amb entrevistes i converses a gestors culturals, responsables polítics i, és clar, al visitant número 150.000.

El programa especial començarà a les 10 del matí des de l’estudi instal·lat al pati de la sala d’armes del castell de Montsoriu. Es podrà seguir en directe a través de Ràdio Marina (100.3 i 96.2 FM) i de marina360.cat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit