Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Castell de Lloret obrirà al públic el 28 d’abril


El castell de Lloret de Mar obrirà el divendres 28 d’abril convertit en un espai expositiu que oferirà als visitants una experiència immersiva sobre l’emergència climàtica. La proposta del nou equipament és una iniciativa de l’empresari Gustavo Buesa i ha contractat a Toni Cruz com a director creatiu del projecte. El castell tindrà tres sales expositives. En les dues primeres es faran servir ulleres de realitat virtual i hi haurà una plataforma mòbil que emetrà efectes sensorials.

 

ESCOLTA AQUÍ L’ENTREVISTA AL PROMOTOR, GUSTAVO BUESA

Es tracta d’un sistema únic a Europa a partir del qual es busca que els visitants puguin sentir els efectes de la crisi climàtica. En l’última sala es podran trobar jocs interactius per descobrir accions diàries que permeten reduir l’emergència climàtica.

El projecte busca convertir-se en un referent turístic al municipi oferint-los una experiència immersiva basada en l’emergència climàtica. Fins ara, el castell havia estat sempre tancat al públic i ara obrirà per mostrar tres sales diferents i vistes a la Costa Brava i a Lloret de Mar.

La iniciativa és totalment privada i la reforma del castell s’ha fet pensant en generar el mínim impacte possible al medi ambient. Les entrades per visitar el castell de Lloret de Mar ja estan a la venda amb preus a partir dels 19 euros a través de la pàgina web del castell.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit