Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El CAP de Santa Coloma acull el primer grup de suport a persones amb Covid Persistent a les comarques gironines


El grup Mutuam Girona ha finalitzat a Santa Coloma de Farners les sessions previstes del primer grup de suport a persones amb Covid Persistent a les Àrees Bàsiques de Salut de la Selva Interior, el Gironès, el Pla de l’Estany i la Garrotxa.

Ha sigut el CAP de Santa Coloma de Farners el que ha acollit les 7 sessions quinzenals en què s’han treballat aspectes com la regulació emocional, habilitats de comunicació i hàbits saludables, entre d’altres. Segons informen des de Salut i el Grup Mutuam, en totes les persones participants hi ha hagut un augment significatiu de l’estat d’ànim i percepció de la salut i qualitat de vida. Per aquest motiu, s’ha decidit allargar el grup de suport fins al mes de juny.

La Covid-19 Persistent s’ha catalogat com a malaltia neurològica. Els símptomes, que poden ser de nova aparició o poden persistir, són des de fatiga, dolor o malestar, fins a dificultat per respirar, ansietat i depressió. La prevalença, segons l’OMS, és del 10-20% i afecta a més dones que homes.

Foto: David Rueda

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit