Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El CAP Calella organitza una nova edició del ‘Pas a pas fem salut’


El CAP de Calella ha organitzat una nova edició del programa ‘Pas a pas fem salut. Caminades de descoberta’. L’objectiu d’aquesta iniciativa, com apunten des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, és promoure hàbits saludables entre la ciutadania. A més, també vol convertir-se en un espai per reduir l’aïllament social.

En total el projecte del CAP de Calella ha programat 10 caminades, un cada setmana en què es durà a terme l’activitat. Les caminades, es faran cada dijous i sortiran a les 9.15 h de Can Saleta, al carrer Sant Jaume, 229. La primera serà el 28 de setembre. Els recorreguts, que seràn d’entre 4 i 6 quilòmetres, els han dissenyat des de Calella Marxa. A més, segons la Corporació, tenen “poc desnivell” i estan a l’abast de “tota la ciutadania” major de 18 anys. Per participar al programa ‘Pas a pas fem salut. Caminades de descoberta’ no cal inscripció prèvia.

D’altra banda, el primer dia de l’activitat s’entregarà als participants un carnet que hauran de portar a cada sessió perquè se’ls posi un segell per cada caminada que realitzin. Entre totes les persones que al finalitzar l’activitat hagin realitzat un mínim de 7 caminades se sortejarà un obsequi.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit