Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Campament Reial de Calella va rebre 9.000 visitants

Enguany, les activitats de les festes calellenques s'han organitzat en el marc de la iniciativa de l'ajuntament Nadal³


El Campament Reial de Calella, part de la iniciativa del consistori Nadal³, ha acollit a 9.000 visitants del 2 al 4 de gener. Des de l’Ajuntament de Calella assenyalen que aquesta iniciativa ha permès dinamitzar el Parc Dalmau, on es va situar el campament, i s’ha acostat la natura a les festes de Nadal.

El regidor de Cultura Josep Grima també assenyala que des de l’Ajuntament de Calella fan una valoració molt positiva del primer Campament Reial del municipi. A més, destaca les mesures que es van prendre amb relació a l’accessibilitat.

“Des de l’Ajuntament de Calella estem més que satisfets de l’acceptació del primer Campament Reial. Hi van passar més de 9.000 persones que van anar a gaudir d’una experiència molt diferent del que hem viscut fins ara. A més, amb el servei que proporcionàvem amb el carrilet perquè tothom hi pogués entrar, però, alhora, també, amb tot el que té a veure amb l’accessibilitat. Fem una valoració més que positiva també pel que fa a la nova cavalcada de Ses Majestats els Reis.”

Un Nadal amb novetats i tradicions

Dins de Nadal³, Calella també ha programat altres activitats. El consistori destaca la festa de Cap d’Any a la plaça de l’Ajuntament per l'”èxit de participació”. L’esdeveniment va tenir l’actuació del grup de versions Mashup Party Band.

També, dins del marc de Nadal³, el cap de setmana del 16 i 17 de desembre es va celebrar la Fira de Nadal. A més, durant les festes es va poder visitar una mostra de pessebre a la Parròquia de Calella i el Centre Parroquial. Una altra novetat ha sigut el recorregut de la cavalcada dels Tres Reis. Aquest any, el seguici va sortir des del Parc Dalmau, on hi havia el Campament Reial, i va seguir per la N-II fins al carrer Església, passant pel carrer Cervantes.

Tot i les novetats, a Nadal³ també s’han mantingut activitats tradicionals com la banyada nadalenca. A càrrec de l’Associació No Tinc Fred, la banyada es fa el dia de Nadal i, aquest any, ha arribat a la 26a edició.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit