test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El camí de ronda entre Lloret i Fenals serà una realitat a finals d’any


El camí de ronda de Lloret fins a Fenals serà, per fi, una realitat. L’Ajuntament de Lloret de Mar ha adjudicat el contracte per realitzar la tercera i última fase, després d’expropiar una finca per on passa el recorregut.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, aquesta tercera fase correspon al tram que va del Castell de Sant Joan fins al passeig de Fenals. Fa sis mesos, es va obrir el segon tram, el que va de la Roca d’en Maig fins al Castell de Sant Joan.

“Ara, ja està adjudicat a una empresa i en el menor temps possible hauran de tenir el tram acabat i, per tant, tindrem tot el camí de ronda obert en la seva totalitat des de Lloret fins a Fenals” (Albert Robert, regidor d’Urbanisme)

 

La previsió del consistori és que a finals d’any estigui enllestit tot el camí de ronda entre Lloret i Fenals. Es considera un itinerari molt atractiu i privilegiat, que passa vorejant el mar. Per exemple, el segon tram, obert a principis d’ant, compta amb uns miradors i un nombre important de caminadors.

Aquests treballs per finalitzar la totalitat del camí de ronda estan finançats a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística.

(Font de la imatge: Descobrir.cat)

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit