Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El 43è Certamen Literari de Sant Jordi de la Barretina Vermella de Malgrat arriba amb novetats


La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella posa en marxa la 43a edició del Certamen Literari de Sant Jordi amb algunes novetats. Per una banda, han incorporat una nova modalitat de rodolins, a part de la poesia i la prosa. I per l’altra, han decidit dividir els participants en set grups en funció de l’etapa educativa en què es troben els menors de 18 anys. Es poden presentar les obres del 6 al 17 de març.

Les set categories són cicle inicial, mitjà i superior d’educació primària; primer i segon cicle d’ESO; joves que cursin batxillerat o cicles formatius de grau mitjà i superior; i adults. La modalitat de rodolins s’adreça només als infants del cicle inicial d’educació primària.

Segons l’organització, la voluntat és augmentar la participació. El tema de les obres és lliure i han d’estar escrits en català. Els guanyadors de les categories dels participants menors de 18 anys rebran lots de llibres; els primers premis de prosa i poesia s’enduran 300 euros i, els segons classificats, 150 euros. El veredicte se sabrà el mateix dia de Sant Jordi.

Foto: Ona Malgrat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit