Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El 3r Saló del Manga de Calella ha aplegat prop de 3.500 persones

Aquesta edició ha tingut la destacada visita de l'autor de Norma Comics, Darwill; la dels youtubers Wade Otaku i One Piece España, i la de l'il·lustrador Comic Pau


Calella ha acollit la tercera edició del Saló del Manga. Enguany, des de l’ajuntament, subratllen que ha sigut un “èxit de participació” amb gairebé 3.500 participants en els dos dies de celebració i els 70 expositors que ha tingut el saló.

El 3r Saló del Manga de Calella s’ha celebrat a l’exterior de la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri aquest dissabte i diumenge 3 i 4 de febrer. Aquesta edició ha tingut la destacada visita de l’autor de Norma Comics, Darwill, i, també, dels youtubers Wade Otaku, One Piece España i l’il·lustrador Comic Pau.

Segons les dades de l’Ajuntament de Calella, dels 3.500 visitants, un 33,79% han sigut del mateix municipi i un 34,51% d’altres poblacions del Maresme. En un percentatge més reduït, fins al saló calellenc també s’hi han desplaçat visitants procedents de l’àrea metropolitana de Barcelona (11,65), de la província de Girona (10,07%), del Vallès Oriental (4,86%) i d’altres parts del territori.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit