Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Dr. Albert de Luis: “Ens hem relaxat respecte a l’ús de la mascareta”


 

Els casos de Covid-19 no han desaparegut dels hospitals. De fet, en les últimes setmanes, els hospitals comarcals de Calella i Blanes estan registrant una certa tendència a l’alça. Aquest dimarts, a matí360, hem parlat amb el doctor Albert de Luis, director mèdic de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, sobre la situació que es viu actualment als hospitals respecte a la pandèmia.

El doctor Albert de Luis creu que hi ha hagut un relaxament general respecte a l’ús de la mascareta que ha vingut acompanyat de la retirada de la seva prohibició en espais interiors i recomana el seu ús allà on hi hagi aglomeracions, encara que no sigui obligatori. De Luis també explica que la baixada dels casos Covid ha deixat espai per altres virus com el de la grip, els refredats i també les pneumonies comuns.

Sobre les vacunes, el doctor afirma entendre a les persones que són reticents però creu que són “un dels grans avenços de la medicina” que cal aprofitar i ha vaticinat que hi haurà una quarta dosi contra la Covid-19.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit