test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Doctor Prats i els tributs a Coldplay, U2 i Queen, a la Festa Major de Blanes 2023


La Festa Major de Santa Anna de Blanes va prenent forma i l’Ajuntament ja ha anunciat els plats forts de la programació de concerts. Doctor Prats actuaran a la capital de la Selva Marítima el dimarts 25 de juliol -la revetlla del dia de Santa Anna- a l’espai de davant de l’estació d’autobusos. Des del Departament de Cultura i festes també han preparat altres actuacions amb grups tribut a Coldplay i U2 (24/07) i Queen, aquests últims a l’Aplec de l’Amor, que tindrà lloc el darrer dia de festa. Altres cites destacades de la Festa Major de Blanes seran, com ja és habitual, el Festival de Música Jove o l’Ensorra’t.

El dia de Santa Anna, el 26 de juliol, tindran lloc els actes més tradicionals com el Pregó, el Ball de Morratxes amb l’Esbart Joaquim Ruyra, el concert de tarda o la missa solemne a la Parròquia de Santa Maria.

La Festa Major de Santa Anna de Blanes tindrà lloc del 21 al 28 de juliol. Les actuacions musicals amb més públic assistent tindran lloc a l’esplanada de davant del CAP de la Plantera, davant l’Estació d’autobusos. Aquest espai s’han consolidat després que la pandèmia obligués a celebrar determinats actes en llocs on es pogués garantir la distància entre persones. La plaça dels Dies Feiners, darrere de l’Ajuntament, queda reservada per actes més tradicionals.

Un altre dels ingredients destacats de la Festa Major de Santa Anna és el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava que enguany celebrarà l’edició número 51.

Foto: Aplec de l’Amor (Aj. Blanes)

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit