Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Disco Tropics de Lloret rep un premi pel reciclatge de vidre


La discoteca de Lloret de Mar Disco Tropics ha rebut un premi com la millor discoteca recicladora de vidre. El guardó, entregat per l’Ajuntament de Lloret en col·laboració amb Ecovidrio, ha reconegut la tasca de Disco Tropics en la promoció de pràctiques sostenibles i responsables.

Segons apunten des del Departament de Medi Ambient del consistori, el premi atorgat a Disco Tropics reconeix el compromís continu de la discoteca amb la gestió responsable de residus de vidre. Així mateix, també destaca la contribució significativa de Disco Triopics a la preservació del medi ambient al municipi.

L’encarregat de rebre el guardó ha sigut Teddy Law, CEO de Law Holding, el grup empresarial al qual pertany Disco Tropics. Law, en nom de tots els treballadors de la disctoteca, s’ha mostrat agraït i ha subratllat que aquesta és la primera vegada que Disco Tropics rep un premi per part del consistori en els més de 50 anys de trajectòria. En aquesta línia, l’empresari ha sentenciat que és difícil que l’oci nocturn rebi premis “tot i la bona feina que fem dia a dia”. Així mateix, Law ha apuntat que “a Disco Tropics creiem fermament en la responsabilitat ambiental i en l’impacte positiu que podem tenir en el nostre entorn.”

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit