Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Detinguda una dona que es feia passar per veterinària a la Selva Interior

Mossos assenyala que hauria provocat la mort i el patiment a animals domèstics


Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona que es feia passar per veterinària i que hauria causat la mort i el patiment d’animals domèstics a la Selva Interior.

Els primers fets es remunten al 2012 quan es va tenir coneixement, a través d’una denúncia d’estafa per un servei veterinari cobrat i no efectuat, que hi havia una dona que exercia de veterinària i podria actuar de forma negligent. Després d’aquesta denúncia, i fins aquest 2024, Mossos apunta que s’ha anat produint un degoteig de denúncies de propietaris d’animals de companyia que denunciaven a la veterinària per diversos fets. El cos enumera estafa, maltractament animal, falsificacions de document públic i intrusisme professional.

Així, arran de les múltiples denúncies i, com apunta Mossos, per l’augment de la gravetat dels casos, el cos va comprovar que la dona havia estat inhabilitada pel col·legi de Veterinaris de Girona en tres ocasions: el 2011, el 2012, i el 2015. Ara bé, el 31 de juliol del 2017 ja va quedar suspesa per exercir l’activitat d’acord amb una sentència del jutjat contenciós administratiu de Girona.

Operava i tenia els animals en males condicions

Els agents van comprovar les dades i la ubicació de la clínica veterinària, on van trobar un local clausurat. Ara bé, assenyalen que, posteriorment, van saber que recollia els animals i se’ls enduia a casa seva. Aquí, segons Mossos, els operava en una habitació sense les mesures higièniques pertinents; un lloc on molts dels animals agafaven infeccions, de les quals alguns d’ells acabaven morint.

La investigació de Mossos també va posar al descobert males praxis veterinàries i serveis que cobrava a preus amb visites a domicilis en urbanitzacions. Mossos explica que es desplaçava a les llars dels clients per captar-los oferint-los preus més baixos de l’habitual.

Mossos explica que els pagaments sempre eren en efectiu o via Bizum. A més, també es va saber que utilitzava el seu domicili, a Tossa de Mar, per acollir en règim de guarderia animals domèstics. Aquí, segons el cos, tenia els animals tancats amb males condicions i amb temperatures elevadíssimes.

Amb tot, Mossos d’Esquadra va detenir la dona aquest dimarts 9 de juliol per un delicte d’intrusisme, ja que es feia passar per veterinària quan realment no ho era. A més, també se l’acusa de diversos delictes d’estafa i maltractament d’animals domèstics, per causar patiment greu i en alguna ocasió la mort de les mascotes que els propietaris li deixaven per a la seva cura.

La detinguda, amb antecedents, va passar al Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners aquest mateix dimarts.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit