Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Detinguda una dona a Blanes pel presumpte segrest d’una adolescent a Holanda


La Policia Local de Blanes ha detingut una dona de 38 anys pel presumpte segrest d’una menor de 15 i han posat a la jove sota custòdia. Els fets van passar la matinada del divendres quan els agents van localitzar una furgoneta on hi dormia la dona i la menor d’edat. La Unitat de Coordinació Interpolicial havia emès un comunicat sobre un segrest que s’havia produït el mateix dimecres a Holanda i demanaven la col·laboració policial perquè tenien informacions d’un possible trasllat de la dona cap a Barcelona. Després de localitzar el vehicle la Policia Local de Blanes va comprovar que la dona i la jove estaven en bon estat i van procedir a la detenció de la primera i van passar la custòdia de la segona a Protecció de la Infància.

La tarda del dijous 23 la policia va rebre un comunicat de la Unitat de Coordinació Interpolicial on s’informava del segrest d’una menor a Holanda el dia abans. Les autoritats holandeses van emetre una ordre internacional de detenció a l’autora i el rescat de la menor. En aquest comunicat també es detallava una descripció de la segrestadora i la menor i la matrícula i color de la furgoneta amb la que havien marxat d’Holanda. A més, es comunicava la intenció de la dona de dirigir-se cap a Barcelona.

El mateix dijous la Policia Local va comprovar que la furgoneta havia aparcat al passeig de Carles Faust el dia abans. Les patrulles del cos local es van mobilitzar arreu del municipi per tal de trobar el vehicle en qüestió, però la recerca va ser en va. Gairebé dotze hores més tard, a les cinc de la matinada, els agents van trobar el vehicle aparcat a l’esplanada que hi ha a l’antic pavelló municipal d’esports.

La Policia Local de Blanes va comprovar que l’ordre de detenció seguia vigent i després de rebre la confirmació van entrar al vehicle. A dins es van trobar que la dona i la menor d’edat estaven dormint tranquil·lament i ho feien acompanyades de dos gossos. Els agents van detenir la dona i van traslladar-la a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, acompanyada de la menor, a qui van posar sota custòdia de Protecció a la Infància.

Els agents asseguren que la dona i la menor estaven en perfecte estat de salut i no semblava que la jove estigués retinguda en contra de la seva voluntat. Segons l’Agència Catalana de Notícies, no hi havia parentesc entre la dona i l’adolescent. La policia va recollir els dos gossos que hi havia a la furgoneta i els va lliurar al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, a Tossa de Mar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit