Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desmantellen dues plantacions de marihuana a Vidreres


Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vidreres han desmantellat dos cultius de marihuana que hi havia en cases de dues urbanitzacions del municipi.

El primer desmantellament es va fer el 16 d’octubre, quan els agents van dirigir-se al carrer del Canigó de la urbanització Mas Flassià per identificar els autors d’una ocupació en una casa. Una vegada dins, van trobar-hi 573 plantes de marihuana. Els agents van detenir dos homes responsables del cultiu. Tres dies més tard, el 19 d’octubre, els dos cossos policials van desmantellar un segon cultiu, al carrer de l’Azina d’Aiguaviva Parc, amb 535 plantes de marihuana i 1.042 esqueixos. En aquest cas, els agents estan investigant qui són els responsables de la plantació.

La plantació de Mas Flassià

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vidreres van dirigir-se fins a la primera de les plantacions, situada a la urbanització de Mas Flassià, el 16 d’octubre. S’hi dirigien per identificar els autors de l’ocupació d’una de les cases que hi ha en aquesta urbanització. En arribar-hi, els agents van sentir un crit de dolor i van entrar dins del domicili per veure què passava. Un cop a dins, van veure que hi havia fum i se sentia una forta olor a cremat.

Mentrestant, els agents van veure que dos homes de 30 i 31 anys baixaven per les escales que anaven fins al pis superior. Ho feien amb les mans enlaire, entregant-se a la policia. Els dos cossos de seguretat van avisar als Bombers per si hi havia algun incendi, mentre traslladaven els dos homes a fora de la casa. La policia va escorcollar tot el domicili i va veure que hi havia una habitació al primer pis amb plantes de gran alçada.

Als dos homes se’ls va detenir per un delicte contra la salut pública. Amb l’autorització judicial d’entrada al domicili per seguir investigant el cas, els agents es troben amb un cultiu distribuït en quatre habitacions diferents amb plantes d’entre 40 i 60 cm d’alçada. A més, els homes tenien focus, ventiladors, extractors, filtres de carboni i motors d’aire condicionat per a accelerar el cultiu de les plantes.

Una altra plantació a Aiguaviva Parc

L’endemà d’aquesta actuació, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vidreres van entrar en una altra casa del municipi, en aquest cas a la urbanització d’Aiguaviva Parc. Una denúncia anònima informava que en una casa del carrer del Canigó hi havia un cultiu interior de marihuana.

Una vegada dins de la casa, els agents dels Mossos i de la Policia Local van trobar 208 plantes de marihuana que feien 15 cm i 327 més d’entre 80 i 100 cm. També hi havia 1.042 esqueixos de la planta i tota la infraestructura per garantir-ne el creixement. Durant l’entrada a la casa, però, els agents no van trobar-hi cap responsable. Per això estan investigant qui són els autors d’aquesta plantació per un delicte contra la salut pública i un altre contra el fluid elèctric.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit