Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desencallat el contracte d’adjudicació de renovació de la gespa del camp de futbol de Tordera


El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs especial en matèria de contractació presentat per l’empresa Ventas Internacionales, SA en el cas de la licitació per a la renovació de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports. Així, el tribunal dona la raó a l’Ajuntament de Tordera amb el procés de licitació per la qual cosa els treballs podran començar properament.

L’acord i el tancament adjudicatari d’aquest projecte té data del 23 de setembre de 2021. Ara bé, el procés de canvi de gespa artificial s’ha vist aturat pel recurs interposat per una de les empreses no guanyadores del concurs.

Des de la regidoria d’Esports lamenten “la pèrdua de temps amb aquest conflicte d’interessos extern entre empreses” segons expliquen des de l’Ajuntament de Tordera en un comunicat. Apunten que els fets només han tingut afectació directa cap als esportistes que utilitzen la instal·lació i en la qualitat de la gespa, que ha continuat deteriorant-se amb el pas del temps.

Des del consistori informen que, a partir d’ara i dins del procés de remodelació, s’haurà de realitzar els darrers tràmits tècnics-administratius i acordar amb el CF Tordera i les altres entitats que usen l’espai, la data d’inici dels treballs.

Foto: Aj. Tordera

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit