Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desconvocada la vaga dels treballadors del servei de neteja de Lloret


Desconvocada la vaga dels treballadors del servei de neteja i recollida d’escombraries de Lloret de Mar de l’agost. Els treballadors han arribat a un acord amb l’empresa, segons publica el Diari de Girona. Així doncs, el comitè i l’empresa adjudicatària de prestació del servei, GBI grup, han aprovat un nou conveni laboral. Aquest conveni recull les demandes que feien els treballadors i tindrà una validesa de tres anys.

El nou pacte que ha fet desconvocar la vaga del servei de neteja de Lloret de Mar es ratificarà aquest dijous en una assemblea amb tota la plantilla de l’empresa. Amb el nou conveni els treballadors aconsegueixen un increment salarial del 4% aquest 2023 i del 3% el 2024 i el 2025. A més, també aconsegueixen un dia de festa. D’altra banda, encara que GBI presti actualment i des de fa una dècada el servei de neteja a Lloret, en cas que en una futura licitació hi hagués un canvi d’empresa, aquesta hauria de mantenir el conveni i subrogar als treballadors.

Des del comitè, tot i que valoren satisfactòriament l’acord, lamenten que hagin hagut d’arribar a convocar una vaga perquè se’ls escoltès.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit