Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desarticulen una organització criminal de tràfic de drogues a Lloret i Vidreres


La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal que es dedicava al tràfic de drogues a Lloret de Mar i Vidreres. Quatre dels set detinguts, inclòs el responsable de la banda criminal, han entrat a presó i no es descarten més detencions, ja que la investigació continua oberta.

Els agents van entrar a tres cases de Lloret i dues a Vidreres on es van trobar diverses plantacions de marihuana i van detenir set persones. Hi havia 3.480 plantes amb un pes de 320 quilos i 1.056 grams de cabdells. El cos policial també va intervenir 137.000 euros que els homes tenien en efectiu, deu vehicles (quatre de gamma alta) i algunes armes (dues carabines, una pistola, quatre matxets, tres catanes i un puny americà).

La investigació policial va començar quan alguns agents van descobrir que hi havia una persona de nacionalitat búlgara que tenia una carnisseria a Lloret de Mar i mantenia un nivell de vida molt alt. La policia el va començar a vigilar i van veure que freqüentava diverses cases aïllades de les urbanitzacions de Lloret de Mar i Vidreres. Els habitatges tenien aparells extractors d’aire i quan els agents s’hi acostaven feia una forta olor de marihuana.

A més, la Policia Nacional va demanar informació a la companyia elèctrica sobre el consum energètic d’aquests domicilis i van poder comprovar que s’estava punxant la llum en quatre dels habitatges inspeccionats per la policia.

Quan els agents van identificar els responsables de la plantació, es va demanar una entrada i escorcoll que el jutge va concedir i, a partir d’aquí, la policia va entrar als cinc domicilis investigats i es van detenir als set responsables de les plantacions. Se’ls considera autors de delictes de pertinença a un grup criminal, un de tràfic de drogues i un altre per frau de la xarxa elèctrica.

Foto: Policia Nacional

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit