Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Denuncien 5 establiments d’alimentació per deficiències a Canet

Durant una inspecció es van detectar deficiències tècniques i sanitàries en aquests cinc establiments. L'operatiu dels Mossos i la Policia Local ha detingut a dues persones.


Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Canet de Mar han denunciat 5 establiments d’alimentació per deficiències tècniques i sanitàries. Durant una inspecció, realitzada dijous passat, van trobar deficiències tècniques en els establiments: sortides de fum deficients, extintors amb revisió caducada, forns de pa instal·lats sense adequació als requisits tècnics i manca de rètols obligatoris. En matèria sanitària els agents han fet constar manca d’higiene en determinades estances. I en matèria alimentària, s’han trobat productes caducats. En l’operatiu s’han identificat nou persones, entre treballadors i responsables dels establiments.

D’aquestes, el Grup d’Estrangeria del CNP n’ha detingut dues per estar en situació irregular al país, i les ha traslladat a les dependències de Mataró. D’altra banda, Inspecció de Treball ha obert expedient a un treballador que no constava donat d’alta a la Seguretat Social. En alguns establiments s’han precintat forns i aparells d’aire condicionat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit