Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Demanem un dispositiu especial per prevenir i actuar contra el grup concret que han fet de la delinqüència el seu sistema de vida”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Marc Buch, alcalde de Calella. Amb ell hem parlat sobre la petició de més efectius dels Mossos d’Esquadra que va fer el consistori. 

Com explica Buch, la seguretat “és un tema que preocupa moltíssim”. Arran de diversos incidents que s’han produït al municipi, com comenta l’alcalde, des de Calella “demanem un dispositiu especial per prevenir i actuar contra el grup concret que han fet de la delinqüència el seu sistema de vida”.

Segons el batlle, “disposem de 48 efectius de policia local, però no són suficients per afrontar aquesta situació per això necessitem més efectius de Mossos”. A més, Buch destaca que també cal “modificar el Codi Penal”. “S’ha d’actualitzar, hem de fer lleis del segle XXI, ens hem d’adaptar a la realitat actual”, diu.

D’altra banda, Buch mostra el seu malestar davant la falta d’interès de la Generalitat i, en concret, d’Interior pel fet que el conseller Elena no va assistir a la reunió que tenien prevista pel 30 de novembre. “Si la Generalitat no ens ajuda no ens ensortirem”, diu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit