Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Declaren culpable l’acusat de matar un turista italià a Lloret d’una puntada de peu al cap el 2017


El jurat popular ha declarat culpable d’assassinat l’acusat de matar el turista italià d’una puntada de peu al cap a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar el 12 d’agost del 2017. El jurat no ha emès el veredicte per unanimitat ja que set dels nou dels membres han considerat provat que li va propinar la puntada a traïció, quan la víctima estava a terra i sense poder-se defensar.

Sí que han decidit unànimement que l’altre acusat, per a qui dues acusacions demanaven fins a 15 anys de presó com a còmplice, no va participar en l’agressió mortal. El fiscal i dues de les acusacions -Ajuntament i Fecasarm- demanen 24 anys de presó per a l’acusat i la família de la víctima 25. La defensa sol·licita 15 anys, la pena mínima per aquest delicte. El judici ha quedat vist per a sentència.

El principal acusat va arribar al judici en llibertat i ho continuarà estant fins que es dicti la sentència. El motiu, és que ha superat els quatre anys màxims en presó preventiva que preveu la llei, entre els 3 anys i 10 mesos que va estar empresonat a Figueres i els mesos que ho va estar a Itàlia quan el van reclamar per jutjar-lo allà pels mateixos fets a través d’una ordre europea de detenció i entrega.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit