Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

David Verdaguer protagonitzarà ‘El Mal’, la nova sèrie de Lluís Arcarazo

Es basa en una història real i narra una investigació per trobar un assassí en sèrie que tria com a víctimes persones sense sostre


El maresmenc David Verdaguer i Ángela Cervantes són els protagonistes de la sèrie de vuit capítols El mal, que prepara Lluís Arcarazo i que ja s’ha començat a rodar. La ficció narra la història d’una investigació per trobar un assassí en sèrie que tria com a víctimes persones sense sostre. La producció, que s’ambienta a Barcelona i que coprodueixen The Mediapro Studio i 3Cat, començarà a rodar-se a la capital catalana en les pròximes setmanes, sota la direcció de Marta Pahissa. La sèrie s’estrenarà en primícia a 3Cat i The Mediapro Studio Distribution en té els drets de venda en l’àmbit mundial. Els productors afirmen que la sèrie beu de “grans mestres del cinema contemporani” com David Fincher o Michael Mann, amb ressons de Seven o Collateral.

A través dels vuit episodis la sèrie s’endinsa en la investigació dels crims, a partir d’uns guions del mateix Arcarazo. Els textos han comptat amb la col·laboració de Guillermo Cisneros i María Jaen. Arcarazo ja havia col·laborat amb projectes com el film Salvador, dirigit per Manel Huerga, o la sèrie Nit i dia, conduïda per Oriol Paulo.

Pahissa serà la directora dels vuit episodis de la sèrie. Directora de ficció i documentals amb més de 25 d’experiència, ha estat responsable de títols com Rapa per a Movistar Plus+. També de la sèrie Smiley per a Netflix, i Ser o no ser per a RTVE.

Parteix d’una història real

L’argument parteix d’una història real. L’abril del 2020, en ple confinament per la covid-19, un home va ser detingut acusat d’assassinar diversos indigents a Barcelona. Tots els assassinats es van cometre mentre la víctima dormia i amb una brutalitat extrema. Amb aquest plantejament, i en aquest context de ciutat buida i confinada, Arcarazo desenvolupa la idea de la sèrie, que recull el doble sentit tant de maldat com d’un virus que infecta les víctimes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit