Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

David Ruiz: “Ja no són 15 alumnes que han de marxar del centre, en són 258 que es queden sense escola”


David Ruiz, portaveu de l’Associació de Pares de Família de Sant Hilari Sacalm, ens ha acompanyat al matí360 de Ràdio Marina per parlar sobre la retirada del concert al curs de 3r d’ESO al Col·legi Sant Josep de Sant Hilari Sacalm.

Ruiz ha apuntat que se senten “menystinguts” davant d’un Departament d’Educació que només fa cas als aspectes numèrics. La retirada del concert es justifica que al curs només hi ha 15 alumnes matriculats, quan el mínim són una vintena. Ruiz, però, apunta que la mitjana de tot el centre és de 20 alumnes per curs. “No entenem com se’ns pot treure un concert per qüestions purament numèriques”, diu Ruiz. Així mateix, la retirada del concert suposarà una despesa de 70.000 euros pel que queda de curs escolar, una xifra que, segons Ruiz, les famílies “no ho podem assumir”. El portaveu també ha puntat que “el problema s’agreuja perquè ja no són 15 alumnes que han de marxar del centre, és que en realitat en són 258 que es queden sense escola i sense poder acabar el curs” perquè la retirada del concert és immediata.

Des d’Educació, Ruiz ha explicat que l’alternativa per la quinzena d’alumnes és fer un trasllat al centre de secundària públic del municipi, l’Institut Anton Busquets i Punset, un centre que, segons ha dit Ruiz, “és d’alta complexitat”.

El portaveu de l’Associació de Pares de Família del Col·legi Sant Josep ha afirmat que tenen “les portes obertes” per fer més reunions, “però el que no farem és deixar-nos enganyar una altra vegada”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit