Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

David Bote presenta el govern de Mataró del mandat 2023-2027


L’alcalde de Mataró, David Bote (PSC), ha presentat el govern de la ciutat pel mandat 2023-2017 aquest passat dimarts. L’estructura del govern a l’Ajuntament de Mataró, conformat per socialistes i comuns, es divideix en quatre grans àrees. Segons Bote, seran: Bon Govern, Bona Gestió i Bona Governança; Mataró Segura; Ciutat Pròspera, Generació de riquesa i Treball digne; Ciutat Inclusiva i Saludable; i, Ecologia Urbana. En aquest sentit, el batlle ha destacat que aquestes són les “grans prioritats i elements estructurals de primer nivell d’aquest mandat”.

D’altra banda, Bote ha designat sis tinents d’alcalde per aquest mandat a Mataró. Les primeres tinences són per a Miquel Àngel Vadell i Sergi Morales. Els segueixen, per ordre, Núria Moreno, Laura Seijo, Elizabet Ruiz i Francesc Xavier Gomar.

A les eleccions del passat 28M, David Bote i el PSC van aconseguir un total d’11 regidors dels 27 que conformen el plenari de la capital del Maresme. Per poder governar, els socialistes han hagut de pactar amb En Comú Podem, que en els comicis del mes passat van aconseguir 2 regidors.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit