Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cultura i llibres amb Sílvia Anfrons


 

És dimarts i tornem amb la secció de Cultura i llibres, avui amb Sílvia Anfrons, tècnica de la Biblioteca de Tordera. Aquesta secció ens apropa al món de la cultura i de la literatura amb recomanacions de llibres cada setmana a càrrec de les biblioteques del territori.

La directora de la Biblioteca de Tordera ens ha portat una recomanació de poesia. Enguany se celebra l’any Gabriel Ferreter i Anfrons ens convida a llegir el primer llibre de l’autor reusenc: De nuces pueris. “Un llibre de poesia molt intens”, com diu la directora de la Biblioteca de Tordera.

Pròximament a la Biblioteca de Todera es continua amb les activitats del Projecte Cultura-Ment. També continuen les Converses en Anglès, el Club de Lectura per Adults i el Club de Lectura Fàcil. La Biblioteca de Tordera també ha programat activitats en motiu de La Marató de TV3: una taula de donatius on cada persona que en faci un d’un mínim de 50 cèntims es podrà endur un llibre, una xerrada sobre les malalties cardiovasculars i la lectura del conte per infants De pressa de pressa. De cara a Nadal, el dia 19 de desembre a la biblioteca s’hi farà la Tarda de jocs en família.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit