Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cultura i llibres amb Maria Àngels Vázquez


 

És dimarts i tornem amb la secció de Cultura i llibres, avui amb Maria Àngels Vázquez, tècnica de la Biblioteca de Lloret de Mar. Aquesta secció ens apropa al món de la cultura i de la literatura amb recomanacions de llibres cada setmana a càrrec de les biblioteques del territori.

Com apunta Vázquez, “una de les missions més importants que tenen les biblioteques públiques és el foment a la lectura. A la biblioteca et trobes lectors que ja tenen el seu intinerari i et necessiten molt poc, però als que s’inicien o el reprenen els hi hem d’oferir coses molt atractives, els hem de seduir amb la lectura.”

Així, la tècnica de la Biblioteca de Lloret ens ha portat recomanacions d’actualitat per diferents públics:

Per infants, Tutankamon. El nen faraó i el descobriment de la seva tomba d’Àlex Novials i Eva Palomar; Einstein. El fanàstic viatge del ratolí al llarg del temps de Torben Kuhlmann; Fem teatre d’Àngels Bassas; i, Silenci! de Celine Claire.

Per adults, El regal de la lectura. Què passa al nostre cervell quan llegim? de Sebastià Serrano; Balón amarillo, bandera arcoiris de Víctor Gutiérrez; La reina. La increible vida de Isabel II d’Ana Polo Alonso; Al llac de Maria Barbal; Lejos de Luisiana de Luz Gabás; Historias de mujeres casadas de Cristina Campos; Punt cec de Paula Hawkins; i, Riccardino d’Andrea Camilleri.

Pròximament a la Biblioteca de Lloret de Mar es farà ‘Biblioxiquets’, una activitat pensada per nens de 0 a 3 anys i les seves famílies per crear vincles entre pare i infant descobrint plegats la biblioteca. Les properes dates són el divendres 25 de novembre i el divendres 16 de desembre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit